Cautare

502 de rezultate pentru "clasament elita" (8.59 secunde)
"Putinii norocosi care vor fi implicati in munca creativa de orice tip vor deveni adevarata elita a omenirii si vor face mai mult decat sa fie o masina" 18.
Coproductia franco-romana, filmata in limba romana, face parte din trilogia romaneasca a Vaninei Vignal, inceputa cu "Stella" (2007) si programata a se incheia cu un al treilea film despre elita romaneasca persecutata de regimul comunist dupa 1948.
"Evolutia creatorului de frumos Alexandru Ciucu a incantat elita bucurestiului prezenta recent la Athenee Palace Hilton. Regia originala care a introdus doamne si domni discutand in jurul masutelor, inainte de a defila, a dat o nota aparte paradei de bun gust.
Timp de trei saptamani, farmecul muzicii clasice si elita jazz-ului international vor cuceri audienta in Piata George Enescu. Special amenajat pentru intampinarea melomanilor si a iubitorilor de arta, intre 21 si 30 iunie, generosul spatiu din vecinatatea Ateneului Roman se transforma intr-o inedita "gradina muzicala".
Invitatii serii sunt marii actori ai scenei romanesti Horatiu Malaele si Rodica Mandache impreuna cu actorii de elita Medeea Marinescu, Marius Manole si Andreea Ibacka si secundati de tineri muzicieni de geniu, Adrian Naidin, Irina Sarbu, Ciprian Parghel si Anuta Arghiroiu & Balkanik Band, artisti care au acceptat să
Ei bine, este un roman inscris in elita bijuteriei internationale. Pe numele sau adevarat Lazar Marcovici, Lazzaro a absolvit Academia de Arte din Dusseldorf in anul 1974 cand a si inceput sa creeze bijuterii.
Selectat in peste 40 de festivaluri si distins cu Premiul special al juriului la Locarno, in 2011, Politistul este drama unui soldat din trupa de elita, anti-tero, a Israelului, caruia ii sunt zdruncinate toate convingerile cand intalneste o grupare de strada radicala si extrem de violenta.
Evenimentul care va avea loc saptamana viitoare, la Bucuresti, "focalizeaza asupra Romaniei un interes global si arata ca, cel putin pe acest palier, suntem considerati a fi in elita mondiala", scrie Cristian Unteanu, in Adevarul.
Aici au construit o cafenea de elita. Ca urmare a genocidului armean, in Romania s-au refugiat cam toti marii cafegii armeni din Constantinopol si in perioada interbelica am avut aici un paradis al cafelei.
A luptat pentru mine, a avut incredere in mine si asa am ajuns manechin in elita Casei de Moda Venus.
De pe plajele din Cuba, trecand prin strazile din New York, si ajungand tocmai pe taramurile inghetate ale Marii Barent, echipa noastra de elita va traversa tot globul pentru a opri un anarhist in planurile sale de a dezlantui haosul asupra intregii lumi, dar si pentru a-l aduce inapoi acasa pe cel care i-a facut sa devina o familie.
31.03.2017 Sinopsis Ghost in the Shell Intr-o Japonie in care multi oameni au creiere cibernetice, ceea ce ii expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elita, numita Section 9, condusa de personajul lui Scarlett Johansson - Major, un hibrid unic om-cyborg - va ajunge sa lupte impotriva acestor hackeri care isi pot obliga victimele sa comita orice infractiune.
31.03.2017 Intr-o Japonie in care multi oameni au creiere cibernetice, ceea ce ii expune atacurilor unor hackeri, o unitate de elita, numita Section 9, condusa de personajul lui Scarlett Johansson - Major, un hibrid unic om-cyborg - va ajunge sa lupte impotriva acestor hackeri care isi pot obliga victimele sa comita orice infractiune.
In aceasta aventura in care se testeaza limitele puterii si inteligentei agentilor lor, aceste doua organizatii secrete de elita duc lupta impotriva unui inamic nemilos, pentru a salva lumea, ceva ce devine o obisnuinta pentru Eggsy.
13.10.2017 Un detectiv-sef al unei unitati de elita (Fassbender) investigheaza disparitia unei victime in prima zi de ninsoare din iarna, si are toate motivele sa se teama ca un ucigas in serie care le scapase printre degete pana acum e din nou activ.
Au fost oameni de elita alaturi de care am crescut si m-am format si eu ca om si profesor. Ori, acum, daca e sa ne uitam ce oameni au girat pentru tot felul de doctorate ar trebui sa-i vedem si sa-i tragem la raspundere.
1 - de elita cum il numesti tu -, cel de langa Confectia, spre Gara. Prietenul Titus Cristescu aminteste ca printre cei 200 de absolventi din generatia sa este si un scriitor - posibil sa se fi gandit la Gabriela Vasilache cum se numea atunci (Negreanu dupa casatorie).
O elita scolita in marile capitale occidentale. Vasile Alecsandri a fost cel care a surprins cel mai bine spiritul acelor timpuri:
Sa ai pe scena Teatrului National din Bucuresti derularea premiilor GOPO, un festival de elita, in sala mari scenaristi, regizori, producatori, oameni de televiziune, mari actori ai tarii si sa asculti un burtos in maiou alb (caruia ii mai lipsea doar gratarul!), cantand manele e TOTAL RUSINOS!
Filme de Oscar, povesti care au facut inconjurul lumii si animatori de elita vor veni la Bucuresti in urmatoarele 10 zile, intr-un maraton de proiecții speciale, petreceri electrizante si masterclass-uri de exceptie.
google-analytics.com